Grand Soliel 45

DKK1.425.000

Kategorier: ,

Beskrivelse

Grand Soliel 45 er bygget på Cantiere del Pardo værftet og designet af succesparret Judel & Vrolijk i samarbejde med Roséo, der har taget sig af det indvendige. Båden er et godt eksempel på, at Grand Soleil også forstår at omsætte ønsket om at kombinere hurtighed og elegance til realiteter. Den lange vandlinie vil ganske vist fra naturens side give det rigtige udgangspunkt for både et anseeligt fartpotentiale og elegante linier. Elegancen er uomtvistelig, men at designerne også formår at skabe en båd, der kan levere resultater understreges af, at den bl.a. har vundet to IMS verdensmesterskaber og oven i det kan bryste sig af en sejr i det legendariske Fastnet Race.

Båden er udstyret med alle nødvendige bekvemligheder såsom Oliefyr, varmt/koldt trykvand, stor Køleboks, komfur med ovn, Teak i cockpit og på dæk, elektrisk ankerspil, Watermaker osv.

Navigations pakken er fra Raymarine og indeholder; vindinstrumenter, Log, Lod, VHF, Radar, Autopilot, GPS/Plotter i cockpit og ved navigationsbordet. HiFi med CD og cockpithøjtalere.

Sejlene er fra North Sails med Storsejl med gennemgående sejlpinde, rullegenua og Genakker.

Yderligere information

Årgang

2007

Bådtype

Beliggenhed

Frankrig

Brændstof

Diesel

Brændstoftank (L)

230

Bredde (m)

4.26

Boattypedba

37200

Byggemateriale

Glasfiber

Dybdegang (max i m)

2.30

HK

55

Kahytter/Sovepladser

3 / 6

Længde (m)

13.55

Motor

Volvo Penta D2-55

Motor Placering

Indenbords

Ny

Ja

Vægt (kg)

9600

Vandtank (L)

400