X-50

kr.2.400.000

Kategori: Tag:

Beskrivelse

X-50 hvor der IKKE er sparet på udstyret !

For blot at nævne få ting fra den lange udstyrsliste; nedsækbar bovpropel, 4 stk. elektriske Andersen spil, læder i salonen, mørke blåt skrog, Teak dæk og cockpit, Generator, Aircondition, Oliefyr, Rodrig og sejl fra 2019, rullebom, hvidlakeret mast, kæmpe navigations- og HiFi pakke osv. osv.

Kontakt os venligst for fuld udstyrsliste.

X-50 er en ægte luksuscruiser med alt den plads og komfort, du måtte ønske. I det store cockpit er der rigeligt plads til at nyde livet på vandet, og rundt om det nedsænkelige cockpitbord er der god plads til mindst 6 personer. I det bredde cockpit er der dobbelt rat så styrmanden har det perfekte udsyn under sejllads, og med elektriske spil til både storsejlet og genuaen, kan båden trods sin størrelse, let sejles af 2 personer. Alle fald og skøder er ført under dæk.

Om læ finder du den store og lyse salon i håndpoleret teak. Her er et meget veludstyret pantry med alt i bekvemligheder og masser af skabsplads samt stor navigationsplads. Båden er indrettet med 2 store agterkabiner med eget toilet. Ownerscabin er luksus på højt plan med kæmpe dobbeltseng, masser af skabsplads og eget toilet.

Drømmer I om at cruise på 1. klasse, skal I se denne båd.

Yderligere information

Årgang

2006

Beliggenhed

Frankrig

Bådtype

Brændstof

Diesel

Bredde (m)

4.27

Boattypedba

37200

Byggemateriale

Glasfiber

Dybdegang (max i m)

2.70

HK

75

Kahytter/Sovepladser

3 / 6

Længde (m)

15.24

Motor Placering

Indenbords

Søsat 1. gang

2006

Vægt (kg)

12400

Ny

Solgt