Teamet hos FloorYachts har mange års erfaring med salg af nye og brugte både til private forbrugere. Vi har siden 1991 solgt flere tusinde sejl- og motorbåde.

Medarbejderne har blandt andet været involveret i salget af nye Bavaria sejl- og motorbåde fra 1996 og frem til 2015. I den periode blev der solgt tæt på tusind nye både til danske sejlere.

Vi er derfor eksperter i Bavaria sejl- og motorbåde, samt en lang række andre mærker som f.eks. Beneteau, Jeanneau, Hanse,  Greenline, Skilsø mm.

Finder I ikke den ønskede båd på vores aktuelle salgsliste, hjælper vi gerne med at finde en båd til dig gennem samarbejdspartnere i ind og udland. Vi har gennem de mange år i bådbranchen opbygget et stort netværk i Ind og udland, og får løbende tilbudt både til salg.

Hvis du selv har fundet en båd i ind- eller udland, kan vi være behjælpelig med alle de praktiske forhold omkring købet, det kan være; Besigtigelse af båden, prisforhandling med sælger, vilkår for overtagelse, arrangere hjemtransport, tilbud på forsikring og andre ydelser i forhold til båden.

I forhold til klargøring og service af bådene, har vi et fast team der kan trækkes på både når det gælder vore normale salgsbåde og både der hjemtages fra udlandet.

Vort mål er, at give sejlerne en god oplevelse og vi lægger derfor ikke navn til noget, som vi ikke selv har besigtiget og kan stå inde for.

I forhold til udenlandske købsaftaler, har vi et samarbejde med en erfaren jurist/advokat der kan gennemgå de relevante handelsdokumenter.

Så: Send en mail eller ring –  vi er klar.